Roberto Carlos: ‘Roy Hodgson me uništio, on ne zna skoro ništa o nogometu’

foto: wikimedia, Мельников Александр

Roberto Carlos danas ima 47 godina i rado se u intervjuima prisjeća nogometne karijere. No, jedna mu sezona, ona u milanskom Interu, nije među najdražima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Roy Hodgson me uništio. Stavljao me u vezni red i mislio sam da će mi to uništiti reprezentativnu karijeru. Nisam imao loš odnos s njim, ali on ne zna mnogo o nogometu. Kad smo izgubili finale Kupa Uefe od Schalkea, to je bilo samo zbog Hodgsona”, rekao je u razgovoru za Planetfootball.

Jedan drugi trener ostao mu je u dobrom sjećanju.

“Fabio Capello bio je drugačiju, puno drugačiji. Kad sam otišao u Real, otišao sam samo zbog njega. On je najvažniji trener u mom životu”, ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.