Roger Federer 40-ak minuta iza ponoći izborio osminu finala Roland Garrosa

federer
Foto: fah

Švicarski tenisač Roger Federer plasirao se u osminu finala Roland Garrosa nakon dramatičnog meča u kojem je pobijedio Dominika Koepfera, koji ima 27 godina, no još uvijek nema niti jedan ATP naslov. Meč je trajao tri sata i 35 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekoć najbolji tenisač svijeta meč je u svoju korist riješio rezultatom 7-6 (5), 6-7 (3), 7-6 (4) i 7-5. Ključan je bio drugi set u kojem je Koepfer imao break prednosti, međutim, u završnici seta već dobiveno je izgubio. Dramatični teniski meč okončan je 40-ak minuta iza ponoći tako da se Federer doma s terena vratio poprilično kasno. Tenisači su se u jednom trenutku zahvaljivali navijačima koji su ostali tako dugo budni.

Dakle, Federer je na ovom Roland Garrosu uspio skupiti isti broj mečeva kao u posljednjih godinu i pol dana, sljedeći protivnik mu je Matteo Berrettini koji je sa 7-6 (6), 6-3 i 6-4 bio bolji od Soonwoo Kwona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.