Roma nakon preokreta do četvrtfinala Kupa

epa09484242 AS Roma's Tammy Abraham (2-R) celebrates with his teammates after scoring the 1-0 goal during the Italian Serie A soccer match between AS Roma and Udinese Calcio at the Olimpico stadium in Rome, Italy, 23 September 2021. EPA/ETTORE FERRARI

Nogometaši Rome kao posljednji su se plasirali u četvrtfinale talijanskog Kupa. Na svom Olimpicu Roma je svladala Lecce, jedinog drugoligaša u ovoj fazi natjecanja, s 3-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtfinalu, u jednoj utakmici, Roma će također biti domaćin te će igrati protiv Intera. U ostalim četvrtfinalnim dvobojima se sastaju: Juventus – Sassuolo, Fiorentina – Atalanta i Milan – Lazio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.