Ronaldo otišao u saudijski klub, a ovako se rugao Xaviju

epaselect epa09535097 Manchester United's Cristiano Ronaldo reacts after winning the UEFA Champions League group F soccer match between Manchester United and Atalanta BC in Manchester, Britain, 20 October 2021. EPA/Peter Powell

Cristiano Ronaldo je mjesec prije 38. rođendana potpisao za saudijski Al Nassr. Sklopio je ugovor na dvije i pol godine te će mu godišnja plaća iznositi oko 200 milijuna eura, no u taj je iznos uključen i komercijalni dio ugovor. Riječ je o najvećoj plaći u povijesti nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više od mjesec dana Ronaldo je bio bez kluba, a sad odlazi na Bliski istok, gdje odlaze već isluženi nogometaši. Ranije se rugao takvima.

Xavi je u 35. godini otišao u katarski Al Sadd te ondje igrao zadnje četiri sezone u karijeri, a Ronaldo je na neki Xavijev komentar rekao: “Zašto bi mi bilo bitno što govori Xavi? Pa on igra u Kataru, znači potpuno je nebitan.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.