Roy Keane poludio u studiju: ‘Da Ole sada uđe ovdje, zgrabio bih ga za vrat i pitao ‘zašto ti igra Fred?’

Foto: snimka zaslona

Roy Keane napravio je show nakon derbija Manchester Uniteda i Manchester Cityja u 11. kolu Premiershipa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Da Ole sada uđe ovdje, zgrabio bih ga za vrat i pitao ‘zašto ti igra Fred?’. Svi menadžeri donose svoje odluke, rade s igračima iz dana u dan, ali ja bih ga pogledao i pitao ‘zašto igraš s Fredom u sredini terena?’ Solskjaer mora preuzeti odgovornost za to, slažem se”, rekao je.

Micah Richards pokušao je skrenuti temu na to da Solskjaer treba dati priliku Donnyju van de Beeku. K

“Hoćeš reći da je on odgovor? Igrao je pred kraj prošle sezone, bio vrlo prosječan, vrlo prosječan! 40 milijuna funti je kap u moru. 40 milijuna funti!” vikao je Keane, govoreći o novcu koji je United dao za nizozemskog veznjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače Keane brani Solskjaera.

“United je na lošem mjestu, ali postoji izlaz iz toga. Je li Ole čovjek koji ih može izvući? Ogromni upitnici su tu. Nadam se da jest, ali to je više nada nego vjera. Svaki put kad loše odigraju, Ole je kriv, a svaki put kad United napravi rezultat, Ole je najsretniji čovjek na planetu. I on se mora pogledati u ogledalo i reći si da mora bolje od ovog. Došao je u United u teškom trenutku i upravlja jednim od najvećih klubova na svijetu. Ali ako imaš sa sobom u autobusu blefere i ovisiš o Shawu i Wan-Bissaki… Ma zamisli da ovisiš o ovim dečkima! Ole, možda bi ti bilo bolje da se izvučeš iz toga”, zaključio je proslavljeni kapetan Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.