Rožman i Čolak komentirali poništeni gol: ‘Imamo VAR, a ne možemo donijeti pravu odluku’

V

Nogometaši Gorice i Rijeke odigrali su 0:0, a utakmicu je odmah po završetku komentirao strateg Rijeke Simon Rožman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dojam ostaje da smo bili bolja momčad, imali smo nekoliko puta situaciju da je naš igrač sam pred golom, ali nismo uspjeli zabiti. Da jesmo, lakše bi ušli u drugo poluvrijeme, ali znali smo da će naša prilika doći i došla je”, rekao je Rožman.

Komentirao je i poništen gol Čolaka u 91. minuti zbog igranja rukom.

“Žao mi je što je gol poništen, bilo je kartona, a bilo je i nervoze, velika šteta. Uz malo sreće mogli smo i do tri boda. Sad krećemo u pripreme za Osijek da i protiv njih ostvarimo što bolji rezultat”, zaključio je Rožman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Situaciju je komentirao i Čolak, koji se ne slaže sa sucem.

“Po meni, to je bio gol, pogodio sam loptu ramenom. Šteta, ja mislim da je to regularan gol. Pogledao sam i snimku kamere iza gola, no vidi se samo stativa. Šteta i što se to ne vidi dobro kao i u drugim ligama koje pratimo i vidimo kako se analiziraju sporne situacije. Imamo VAR, a ne možemo donijeti pravu odluku”, rekao je, prenosi Novi list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.