Buran derbi i poraz Dinama u Osijeku: Što se sve događalo na putu do svlačionice?

Foto: fah

Nogometaši Osijeka u sklopu 22. kola Prve hrvatske nogometne lige pobijedili su lidera prvenstva Dinamo sa 1:0. Bio je jedan buran derbi, ponajprije zahvaljujući treneru gostujuće momčadi, Nenadu Bjelici, koji je ponovno pokazao veliku nervozu, psovao je suce, žestoko reagirao na odluke glavnog suca, a na kraju je opravdano isključen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odluke suca Marija Zebeca nisu se dopale Dinamovcima, plavi su zaradili dva crvena kartona, a, kako smo već spomenuli, u završnici utakmice isključen je trener Modrih.

Kako pišu Sportske novosti priča je navodno dobila nastavak i nakon derbija. Naime,  u službenom zapisniku, koji se sastavljao dosta dugo nakon utakmice, Zebec je iznio kakve je sve vulgarne psovke Bjelica uputio na račun sudaca uz riječi “prepali ste se domaćina, zato tako i sudite”, međutim, svjedoci kažu da se Dinamov trener nije smirio niti na putu do svlačionice, da je dosta toga izgovorio sucu Zebecu.

Neki, pak, također tvrde da ni Zebec pritom nije verbalno ostao dužan Bjelici. Ako će Zebec prijaviti Bjelicu i zbog toga, Dinamov bi trener mogao biti i teže kažnjen…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.