Rukometaši PPD Zagreba po 23. put osvojili Kup Hrvatske

Rukometaši PPD Zagreba pobijedili su u nedjelju Varaždin s 30-25 (16-14) u finalnoj utakmici Kupa Hrvatske odigranoj u nedjelju u Umagu te po 14. put zaredom, a 23. put ukupno, osvojili pobjednički trofej.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Varaždinci su pružili odličan otpor momčadi Veselina Vujovića, zaostajali samo dva pogotka na poluvremenu, a isti su zaostatak imali i nešto više od deset minuta prije kraja. No, ‘zagrebaši’ su u završnici bili precizniji i potvrdili premoć u kvaliteti.

Strijelce pobjedničke momčadi predvodili su Stipe Mandalinić s osam i Luka Šebetić sa sedam golova. Dobrivoje Marković je postigao pet, a Josip Valčić četiri pogotka. Na vratima PPD Zagreba istaknuo se Filip Ivić s 12 obrana.

Najbolji igrači Varaždina bili su Ivan Horvat s osam golova i Jurica Vidaček sa šest. Vratari Varaždina Matija Špikić i Domagoj Črnila skupili su zajedno šest obrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utakmici za 3. mjesto našićki Nexe je s 30-29 svladao zagrebačku Dubravu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.