Rummenigge ni u slavlju nije mogao sakriti netrpeljivost prema Niki Kovača, trener Bayerna pokazao se kao puno veći gospodin

Foto: fah

Kako smo već pisali nogometaši Bayerna su pobjedom protiv Werdera (1:0) u Bremenu osigurali novi naslov prvaka Njemačke, 30. ukupno, osmi uzastopno. Strijelac pobjedničkog gola bio je čudesni Poljak Robert Lewandowski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U slavlju Bayerna, koje je bilo posve očekivano s obzirom na kvalitetu koju taj klub ima, a u odnosu na ostatak Bundeslige, čelnik tog kluba i bivši reprezentativac Njemačke, Karl-Heinz Rummenigge, nije mogao a da u kamere još jednom ne pokaže svoju netrpeljivost prema bivšem hrvatskom izborniku i bivšem treneru Bayerna, Niki Kovaču. Rummenigge je jedan od najzaslužnijih, uz Hasana Salihamidžića, da je Niko Kovač dobio otkaz iako je s bavarskim klubom osvojio dvostruki krunu.

‘Nikako se ne smije zaboraviti da smo jesenas bili 7-8 bodova iza vodećeg i jedino nam preostaje reći veliko hvala treneru Hansiju Flicku na tome kako je vodio momčad do titule”.

Naime, jesenas je Kovač vodio Bayern, no, Rummenigge nije spomenuo činjenicu da je Kovač s Bavarcima prošle sezone osvojio dvostruku krunu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za razliku od Rummeniggea Flick je ipak veći gospodin te je zahvalio i hrvatskom tandemu, Robertu i Niki Kovaču:

”Veliko, veliko hvala Niki Kovaču. I Robertu. Oni su tu bili do početka studenoga prošle godine. Nitko ne osvaja naslov prvaka sam nego se to radi zajedničkim timskim radom. Hvala Niko, hvala Roberte, ovo je i vaša titula!”, poručio je više nego korektni Hansi Flick.

Podsjetimo, braća Kovač dobili su zahvalu Bayerna, a dobit će i premije za osvojeni naslov s obzirom kako istekom sezone završava i njihov ugovor s bavarskim klubom. Bayern na takav način, a s obzirom da nije aktivirana i treća godina, štedi pet milijuna eura. Ipak, kako smo već spomenuli, hrvatski će stručnjaci dobiti punu premiju za novu titulu Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.