Rummenigge ponovno ”okrznuo” Niku Kovača: ”Za razliku od njega Flick je dečkima pustio da igraju Bayernov nogomet”

Foto: fah

Legenda njemačkog nogometa i čelnik Bayerna, Karl-Heinz Rummenigge, napokon je zadovoljan. Ima ono što je imao i prošle sezone kada je Bayern vodio bivši hrvatski izbornik, Niko Kovač, dvostruku krunu, a tada nije bio zadovoljan. Rummenigge je ponovno istaknuo značajnu ulogu u ovom pothvatu i osvajanju dva trofeja trenera Hansija Flicka, kojeg, za razliku od Kovača, obožava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Hansi je ovo odradio najbolje”, rekao je za ARD Rummenigge nakon pobjede u finalu Kupa protiv Bayer Leverkusena. Bayern je, podsjetimo, slavio 4:2, a jedan od asistenata za gol bio je hrvatski reprezentativac Ivan Perišić. Naime, u Bayernu sada sve izgleda idilično, no, nije tako izgledao u prvom dijelu sezone. Teška pobjeda protiv Bochuma i težak poraz od Eintrachta odredili su Kovačevu sudbinu, iako Rummenigge zapravo od samog početka nije bio pretjerano oduševljen bivšim hrvatskim izbornikom.

Rummenigge se ponovno prisjetio Nike Kovača i njegovih dana na klupi bavarskog kluba:
”Kup utakmica protiv Bochuma bila je užasna. A onda i utakmica protiv Eintrachta…”, kazao je Rummenigge te je zaključio novim prozivanjem hrvatskog trenera:

Za razliku od Kovača, Flick je dečkima pustio da igraju Bayernov nogomet i to je unijelo empatiju natrag u momčad.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, osvajanje Kupa je pedeseti trofej za Bayern, koji u svojoj prebogatoj povijesti ima 30 osvojenih Bundesliga i 20 Kupova. Ove sezone Bavarci su još uvijek u igri i za osvajanje Lige prvaka:

”Imamo i treći naslov pred nama, imamo velike ciljeve”, kazao je za kraj Rummenigge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.