Rusija nadigrala Cipar, Hrvatska nema pravo na pogrešku

epa09576763 Igor Diveyev (L) and Aleksei Sutormin (R) of Russia in action against Pieros Sotiriou (C) of Cyprus during the FIFA World Cup 2022 group H qualifying soccer match between Russia and Cyprus in St.Petersburg, Russia, 11 November 2021. EPA/Anatoly Maltsev

Ruska nogometna reprezentacija u susretu je pretposljednjega, 9. kola skupine H kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru kao domaćin u Sankt Peterburgu svladala Cipar s uvjerljivih 6-0 (1-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povela je Rusija već u 4. minuti golom Jerohina, da bi susret bio riješen početkom drugog dijela kada je u razdoblju od 55. do 62. minute Rusija postigla tri pogotka, a strijelci su bili Molov u 55., Mostovoj u 56. i Sutormin u 62. minuti.

Pred kraj susreta pobjedu su potvrdili Zabolotni u 82. i Jerohin svojim drugim golom u 87. minuti.

Rusija sada ima 22 boda, pet više od druge Hrvatske te bi mogla osigurati plasman u Katar već kasnije večeras u slučaju da Hrvatska ne svlada Maltu u Ta’Qaliju u utakmici koja počinje u 20.45 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.