Sa svadbe na pripreme: Juranović se oženio pa priključio Vatrenima

Foto: Instagram grupa Neretva

U srijedu se oženio Josip Juranović sa svojom dugogodišnjom djevojkom, Riječankom Lanom Miholjević. Samo dan nakon svadbe Juranović se priključio hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slike je objavila grupa Neretva, a na repertoaru su se našle i pjesme kao što su “Željo moja”, “Danas majko ženiš sina”, “Igraj Mare prašina se diže”, “Svatovska”, “Đurđevdan”, “Volim te Hajduče”,…

Na svadbi nije bilo suigrača iz reprezentacije s obzirom da su započeli pripreme za Europsko prvenstvo u Njemačkoj.

Josip i Lana zajedno su već pet godina. Upoznali su se preko prijatelja u Splitu dok je on igro u Hajduku, a ona je studirala. U Splitu su se i zaručili prije dvoje godine, a Josip je Lanu zaprosio tijekom proslave njezine prvostupanjske diplome, uz buket ruža i tortu na kojoj je pisalo ”Marry Me”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.