Sakupljanje bodova za olimpijsku rang listu: Hrvatski taekwondoisti na Grand Prix turniru u Rimu

Foto: fah

Jedanaest hrvatskih taekwondoista otputovalo je u Rim gdje će se od 7. do 9. lipnja održavati prvi ovogodišnji Grand-Prix što je prilika za sakupljanje bodova za olimpijsku rang listu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Rimu će boje Hrvatske u ženskoj konkurenciji braniti uz brončane s nedavno završenog SP u Manchesteru Kristinu Tomić (TK Osvit, -49kg), Brunu Vuletić (TK Marjan, -57kg) i Doris Pole (TK Dubrava, -67kg) još i Nikita Glasnović (TK Marjan, – 57kg), Matea Jelić (TK Marjan, -67kg) i Iva Radoš (TK Metalac, +67kg).

U muškoj konkurenciji Hrvatsku će predstavljati Lovre Brečić (TK Marjan, -68kg), Deni Andrun Razić (TK Osvit, -68kg), Toni Kanaet (TK Marjan, -80kg), Vedran Golec (TK Osvit, +80kg) i Dinko Šegedin (TK Forteca, +80kg).

Ove godine se po prvi puta održava i Grand-Prix Poomsae (grand-prix u formama i FreeStyle disciplinama).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvog dana natjecanja u petak 07. lipnja nastupaju Lovre Brečić i Deni Andrun Razić do 68kg, Vedran Golec i Dinko Šegedin preko 80kg i Matea Jelić i Doris Pole do 67kg.

Grand Prix turniri važni su zbog sakupljanja bodova za olimpijsku rang listu, a ove godine održavaju se tri. Osim Rima, tu su još i Grand-Prix u Chibi u Japanu u rujnu te u listopadu Grand Prix u Sofiji. Finalni Grand-Prix održava se u prosincu u Moskvi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.