Samir Nasri suspendiran zbog dopinga

Foto: fah

Europska nogometna federacija (UEFA) suspendirala je bivšeg francuskog reprezentativca Samira Nasrija (30) na šest mjeseci zbog korištenja dopinga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovu odluku UEFA je donijela zbog niza tretmana na kojima je Francuz bio 2016. godine na jednoj klinici u Los Angelesu. Nasri, koji je tada bio član Seville, bio je podvrgnut posebnoj intravenoznoj terapiji. Takva terapija zabranjena je od strane Svjetske antidopinške agencije WADA-e jer se u SAD-u provodi u dvostrukim količinama od dozvoljene.

Samir je prvotno kažnjen na dvije godine, ali je nakon žalbe njegova katna smanjena.

Francuski veznjak, koji je nedavno raskinuo ugovor s turskim prvoligašem Antalyaspor, i na ovu kaznu će imati pravo žalbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, Međunarodna antidopinška agencija otvorila je slučaj protiv Nasrija nakon što je atraktivna doktorica Jamila Sozahdah koja je i osnivačica i vlasnica klinike, na društvenim mrežama objavila Neymarovu fotograviju.

Nasri je tijekom karijere igrao i za Marseile, te Arsenal, a u dresu njemačke reprezentacije je odigrao 41 utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.