Sammir prije odlaska: Sam nisam mogao napraviti ništa. Nisam ja Leo Messi!

Foto: fah

Svi pamte Sammirovu izjavu kod povratka u Dinamo o tome da je došao Dinamu pomoći skinuti Rijeku s trona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Došao sam u Dinamo s velikom ambicijom, želio sam uzeti titulu. Veselio sam se povratku zbog navijača. Znam, kritizirali ste me… Kazivali da nisam dovoljno spreman, da ne mogu. Međutim, jeste li se ikad zapitali mogu li sam? Ne, nisam mogao sam. Sam nisam mogao napraviti ništa. Nisam ja Leo Messi! Niti onda kad sam bio najbolji, nisam igrao sam,” rekao je Samir Sportskim novostima prije putovanja u Kinu u svoj novi klub, drugoligaški Wuhan Zall.

“Ne bih htio da ovo netko krivo shvati, poštujem i cijenim dečke koji su sada u Dinamu, ali u ono moje vrijeme, kad sam bio najbolji, imao sam bolje suigrače! Bilo mi je lakše igrati s onom generacijom. Možda je ispalo da je Dinamo pogriješio sa mnom, ali ja vam kažem da bi sve bilo drukčije da je bilo malo više podrške”, kaže on.

“Navikao sam na Kinu, igrao sam tamo. Vidjet ćete da ćete o meni i mojim igrama u Kini čuti lijepe vijesti,” kaže Sammir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.