Samouvjereni Hazard: ‘Stiglo je moje vrijeme’

Foto: fah

Kapetan belgijske nogometne reprezentacije Eden Hazard uoči utakmice osmine finala Svjetskog nogometnog prvenstva protiv Japana, koja će se igrati u ponedjeljak u Rostovu na Donu (20 sati), samouvjereno je rekao kako je nakon ispadanja Lionela Messija i Cristiana Ronalda stigao njegov trenutak da zasja na najvećoj pozornici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ronaldo i Messi više nisu na Svjetskom prvenstvu tako da je došlo moje vrijeme za zasjam. No, sada samo želim izboriti četvrtfinale, pa polufinale. Osim mene, i Lukaku i Mertens su stigli na najvišu razinu igranja nogometa u karijeri”, rekao je Hazard.

Bojazan belgijskog kapetana je, po njemu, preveliki razmak između utakmica.

“Između utakmice zadnjeg kola u skupini i osmine finala imali smo četiri slobodna dana, a ako pobijedimo Japan opet ćemo imati četiri slobodna dana prije četvrtfinala. S tako velikim pauzama ispadam iz natjecateljskog ritma”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.