Samovojska: Tužno je što će nad polufinalnom utakmicom ostati velika mrlja

samovojska
Foto: snimka zaslona

Stručni komentatori Anton Samovojska i Robert Prosinečki gostovali su u emisiji HTV-a “Europeo” i komentirali suđenje na polufinalnoj utakmici Eura između Engleske i Danske te se složili kako je Danskoj nanesena šteta. Engleska je nakon kontroverznog penala u produžecima postigla pogodak preko Kanea i plasirala se u finale Eura gdje je čeka Italija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anton Samovojska je istaknuo kako je bilo tužno gledati to što se dogodilo na utakmici između Engleske i Danske.

– I tužno je spoznati tu činjenicu da će nad ovom utakmicom ostati mrlja i to velika mrlja. Ne mala, ogromna mrlja.Ali to je nešto što se valjda moralo dogoditi jer ja drukčije ne mogu objasniti reakciju suca. Stvarno dosuditi kazneni udarac u takvoj situaciji gdje uopće ne vidiš kontakt, Ne vidiš kontakt. Možda nekakav minimalni. Vidi se točno kako Maehle povlači tu nogu, u donjem dijelu noga uopće ne dodiruje nikoga. Apsolutno nikoga. I taj pad, “diving” takozvani, bacanje, simuliranje, strašno, rekao je.

Robert Prosinečki smatra kako je Danska zaslužila više u susretu protiv Engleske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Sigurno da su pokradeni Danci, žao mi ih je. Samim time što su dali sve od sebe. 120 minuta, prošli i sve ovo. Hajdemo gledati sad dalje. Znači, Englezi i Italija, finale. Ovo će se sigurno pričati jako puno o tome, ali nema povratka, rekao je Robert Prosinečki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.