Sandra Perković zahvalila Vlašić: Grande, hvala ti za sve

Foto: Instagram

– Grande, hvala ti za sve!, napisala je na Instagram profilu naša najbolja atletičarka Sandra Perković bivšoj kolegici iz reprezentacije, Blanki Vlašić, nakon susreta na terenima stadiona Mladosti kraj Save, na Memorijalu Borisa Hanžekovića na kojem je Vlašić 2009. preskočila 208 centimetara, što je dugi najbolji rezultat u skoku u vis svih vremena iza još aktualnog rekorda Bugarke Stefke Kostadinove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Bilo je divno rasti uz tebe, bila si odličan vođa i učitelj. Tvoji rezultati su veliki i bit će zapisani zlatnim slovima u svijetu sporta. Ovakva veličina kao ti rijetko se rađa. Energija i snaga koju ti posjeduješ, koju si nam bezuvjetno davala, je neopisiva. Stadion je disao uz tebe. Ujedno sam i sretna i tužna. Sretna što ti želim svu sreću svijeta da nađeš novi poziv i što si okrenula novu stranicu u životu, a tužna što više neću moći biti tvoj timski kolega, napisala je Perković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.