Santiniju ispunjen san: ‘Reprezentacija mi je sve, ništa se u mojoj karijeri ne može usporediti s ovim trenutkom’

Foto: snimka zaslona

“Hvala Bogu, konačno je i meni stigao reprezentativni poziv! Zadovoljan sam i preponosan. Ma to vam ne mogu ni opisati”, kaže Ivan Santini (27), zvijezda Caena i novi hrvatski reprezentativac za 24sata

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zabio sam 15 golova za Caen, taj učinak vjerojatno bi bio i bolji da sam u nekoj jačoj momčadi, ali vjerujem da sam maksimalno pomogao momčadi i zato sam vrlo zadovoljan”, poručuje.

“Nisam siguran hoću li moći biti u reprezentaciji. Caen se bori za prvoligaški spas, pa je lako moguće da ćemo morati igrati dodatne kvalifikacije za ostanak u prvoj ligi. A taj baraž je baš u isto vrijeme kad i reprezentativna utakmica s Meksikom. Tako da još ništa nije sigurno”, poručuje.

“Meni je glavno da sam dobio poziv u reprezentaciju. Teško je opisati kako se osjećam, a bit će kako Bog da. Na konačni rasplet zadnjega kola francuske lige ne mogu utjecati, pa se time niti ne opterećujem. Vidjet ćemo kako će sve ispasti, pa će sve biti puno jasnije. I onda će biti jasno idem li u LA ili ne idem”, dodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Meni je poziv u reprezentaciju ispunjenje sna, ali i mog najvećeg sportskog cilja u životu. Reprezentacija mi je sve, ništa se u mojoj karijeri ne može usporediti s ovim trenutkom. I s ovim osjećajem. Iskreno, i dosad sam zadovoljan karijerom, a sad je još došao taj reprezentativni poziv. Više ništa ne može biti iznad toga. Evo, da do kraja karijere više ne zabijem nijedan gol, završio bih je kao sretan igrač. Ovo je hrvatska reprezentacija, za mene je to svetinja. Pa da je to i peta momčad Hrvatske, meni je ovo najveća čast u životu. Šteta što utakmica nije u normalnijem terminu, ali svejedno sam sretan i ponosan”, poručuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.