Santos: ‘Hrvatska može nadomjestiti Modrića i Rakitića’

Foto: fah

Portugalski izbornik Fernando Santos rekao je da izostanak Cristiana Ronalda, Luke Modrića i Ivana Rakitića neće imati utjecaja na ishod sutrašnje utakmice između Portugala i Hrvatske. Smatra kako obje reprezentacije imaju dovoljno kvalitetnih igrača da ih nadomjeste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Rezultat stvaraju ekipe, momčadi, a ne pojedinci. Naravno da ti igrači mogu napraviti razliku na terenu ali obje reprezentacije su pripremljene na igru bez njih. Naravno da bi bilo drugačije da su tu Cristiano i Modrić, jer su oni dobri igrači, ali njihov izostanak ne znači da bi ishod mogao biti drugačiji”, izjavio je Santos na konferenciji za medije u Portu.

“Modrić i Rakitić nisu cijela reprezentacija. Već je bilo recimo utakmica u kojima Rakitić nije igrao. Mi poznajemo jako dobro Hrvatsku na temelju njenih zadnjih utakmica pa smo uočili da na sredini terena često uz Brozovića igraju Mateo Kovačić i Nikola Vlašić. Svi oni su u reprezentaciji jer su dobri igrači”, rekao je Santos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.