Sara Kolak: ‘Treninzi idu super, imamo svi priliku trenirati, dobili smo termine i sve je dobro organizirano’

Foto: fah

Sara Kolak za vrijeme pandemije kosonavirusa bila je ‘zarobljena’ u Oslu. Vratila se na tri tjedna kući, pa opet u Oslo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Iskreno, nakon 10-11 tjedana sam prestala brojati, ali bilo je skoro tri mjeseca. Najviše dosad. Ali, bila je to situacija na koju nismo mogli utjecati. Rekli su mi i moji da pričekam da se to smiri, da stisnem i treniram. Sada se, srećom, sve polako vraća u normalu i po pitanju letova. Kad sam išla doma, ujutro je bila gužva, imao si osjećaj da si na aerodromu, ali popodne kao da sam bila sama. No, kad sam se vraćala u Norvešku, već je bilo drugačije, osjeća se da se polako sve vraća na staro”, kaže za Sportske novosti.

“Treninzi idu super, jako sam zadovoljna, uživam. Zadnjih nekoliko dana je vrijeme malo lošije, čekamo da dođe pravo ljeto. Temperature idu gore ovaj tjedan, tako da će biti bolje. Otvorio nam se i Olimpijski centar, samo su uvjeti drugačiji nego prije. Uveli su da maksimalno deset sportaša može biti u istom prostoru, brišu se sprave, na te stvari jako paze. Ali imamo svi priliku trenirati, dobili smo termine i sve je dobro organizirano”, dodala je.

“Dijamantna liga bi trebala krenuti sredinom kolovoza, ali još se ne zna raspored disciplina. Čekamo da vidimo gdje će biti koplje da se možemo prilagoditi, da složimo plan. Moramo vidjeti koliko ćemo eventualno gubiti po pitanju karantene. O državama iz kojih se vraćaš ovisi moraš li u karantenu ili ne, a to su neke stvari o kojima treba razmišljati”; opisuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.