Šarić o kontroverznoj utakmici Šibenka-Bosna: ‘Političke igre van terena nas nisu zanimale’

Foto: snimka zaslona

U Šibeniku se prije 37 godina igrala utakmica Šibenke i Bosne za prvaka. U njoj je, danas pokojni, Dražen Petrović s linije slobodnih bacanja donio Šibenki pobjedu nad Bosnom i naslov prvaka Jugoslavije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada je jedan od igrača Šibenke bio i Predrag Šarić, otac Darija Šarića.

”U nijednom trenu nismo ni pomislili odigrati novu utakmicu, pogotovo na neutralnom terenu. Mi smo u regularnom dijelu sezone osigurali prednost domaćeg terena u doigravanju i naposljetku slavili u posljednjoj utakmici te nam nije palo na pamet opet igrati. Mi smo taj naslov zasluženo osvojili na terenu, a te političke igre van terena nas ne zanimaju. Nisam čuo da se tako nešto ikada dogodilo”, rekao je popularni za SK pa je objasnio kako je bilo igrati uz dječaka genijalca – Dražena Petrovića:

”Bilo je zaista nevjerojatno. Dražen je već u tim godinama bio klasa i znalo se da će napraviti veliku karijeru. Ono što ga je izdvajalo od ostalih je ta upornost i tvrdoglavost zbog koje nikada nije odustajao, zaista poseban čovjek i igrač.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.