Šarić u SAD-u, što se događalo s njim zna samo on: ‘Tamo se gleda naprijed’

Foto: fah

Dario Šarić ponovno je u SAD-u, a što se događalo s njim – još nije poznato.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svi mi govore da zaboravim što je bilo, no mene muči pitanje kad će Dario i ostali više imati takvu šansu za uspjeh, koja nam se, realno, smiješila u Turskoj. Idu i njemu godine, navršio je 23”, govori njegov otac Predrag Šarić za Sportske novosti.

Ali Dario je jednom rekao, i mogao bi se držati toga:

“U SAD-u se uvijek gleda unaprijed, što će biti za 10-20 utakmica. Takav je način rada i u Philadelphiji. Od prvog mi dana treneri govore da ne valja previše razmišljati o onome što je bilo. U NBA-u je takav tempo da u tri ili četiri dana znate odigrati dvije-tri utakmice. Ako u mislima ostaneš na onoj koju si izgubio ili loše odigrao, gotov si! Nije mi bilo lako to prihvatiti jer sam tip koji voli slaviti pobjede i kojem teško padaju porazi. No, sve sam sigurniji da bi tako trebalo razmišljati i o životu, ne vraćati se previše u prošlost”, istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.