Šarlija: Došli smo pobijediti, ali Dinamo nas je dobro zatvorio

Foto: snimka zaslona

Hajdukov stoper Zvonimir Šarlija smatra da njegova momčad na kraju može biti zadovoljna bodom (0:0) s Maksimira, iako je došla sa željom da pobijedi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Očekvali smo više sami od sebe, došli smo tu dobiti utakmicu, ali ne bi bilo pošteno. Kako je utakmica išla, na kraju možemo biti zadovoljni bodom, Dinamo je imao više od igre, ali bez izrazite šanse, koliko se ja sjećam. Možemo biti zadovoljni podjelom bodova, rekao je Šarlija.

O čuvanju Brune Petkovića kaže:

– Bruno je, uz Marka, najbolji igrač lige. Dobro smo ga zatvorili, volim igrati protiv njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li Hajduk svjesno prepustio loptu Dinamu?

– Nije nam to bio plan, htjeli smo dominirati, dobiti utakmicu, ali nismo pronalazili rješenja, pogotovo mi u obrani nismo dobro izlazili, Dinamo nas je dobro zatvorio. No prilagodili smo se tome.

Ovo je bio treći derbi s Dinamom koji Hajduk nije izgubio…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Idemo s tom prednošću, koja nije realna, jer je prvenstvo takvo kakvo jest. Idemo zadovoljni bodovnom razlikom, ali previše je tu bilo padova, moramo se stabilizirati u proljetnoj sezoni. Zadovoljni smo kako smo završili polusezonu, ali na početku je bilo previše padova, zaključio je Šarlija, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.