Sarri: ‘Pogubio sam se s pet zamjena, nisam ih dobro raspodijelio’

Foto: fah

Juventus se unatoč remiju s Milanom plasirao u finale talijanskog kupa jer je prva utakmica završila 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ugodno sam iznenađen kako smo igrali, osobito u prvih pola sata. Čudno je bilo bez gledatelja, ali mislim da smo dobro kombinirali, nije to bilo loše. Nakon crvenog kartona smo se nesvjesno opustili, ali dobra stvar je da nismo Milanu uopće dopustili da igra”, kaže trener Juventusa Maurizio Sarri.

“Pogubio sam se s pet zamjena. Nisam ih dobro raspodijelio pa sam napravio tri odjednom, što je moglo biti kobno jer sam tako malo narušio ritam momčadi.Morat ću bolje planirati”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.