Schmeichel: Nikad nisam doživio nešto slično

Foto: fah

– Riječi ne mogu opisati ovo putovanje i sve što smo prošli, napisao je danski junak Kasper Schmeichel na Instagramu nakon što je Engleska u polufinalnom ogledu na stadionu Wembley nakon produžetaka pobijedila Dansku 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Imati priliku igrati Europsko prvenstvo kod kuće, a istovremeno predstavljati svoju zemlju u polufinalu Europskog prvenstva jedna je od najvećih stvari koje sam doživio, ističe Schmeichel koji je u 104. minuti obranio udarac Harryja Kanea s bijele točke, no lopta se odbila do engleskog kapetana koji iz drugog pokušaja nije pogriješio te je odveo Engleze u finale.

– Nevjerojatno sam ponosan na momčad, osoblje i način na koji smo odrasli s cijelom nacijom. Kamo god pogledate – u bilo kojem sportu, u bilo kojoj zemlji – mislim da nećete pronaći bolju ekipu i osoblje u smislu osobnosti i jedinstva. Uz to, dobili smo najveću podršku i ohrabrenje od najboljih navijača na svijetu i nikad nisam doživio nešto slično. Ponosan sam što predstavljam Dansku. Bili ste tamo kad ste najviše trebali. Pokazali ste cijelom svijetu što znači Danska. To je bio recept za fantastično putovanje posljednjih nekoliko tjedana i siguran sam da ćemo na tome graditi budućnost. Ovo je tek početak, dodao je danski vratar, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.