Sedam mjeseci nakon teške operacije Andy Murray se vraća u teniske terene u pojedinačnoj konkurenciji

Foto: fah

Trostruki osvajač grand slam turnira Škot Andy Murray vratit će se na teniske terene u pojedinačnoj konkurenciji sljedeći tjedan na turniru u Cincinnatiju, sedam mjeseci nakon operacije kuka koja ga je čak navela na razmišljanje o okončanju karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Murray, koji je trenutačno 325. tenisač na ATP ljestvici, dobio je posebnu pozivnicu organizatora za sudjelovanje na turniru.

Škotski tenisač se već uspješno vratio natjecanjima nakon operacije kuka, ali je do sada igrao samo u parovima i to na turnirima u Queen’s Clubu i u Torontu.

“Takav je osjećaj kad dobijete posebnu pozivnicu da igrate u singlu u Cinnciju”, objavio je najavu o igranju turnira 32-godišnji Murray na Facebooku. u prvom kolu turnira u Cinncinatiju čeka ga Francuz Richard Gasquet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Škot je olimpijski pobjednik u pojedinačnoj konkurenciji iz Londona 2012. i Rio de Janierua 2016., a osvojio je US Open 2012. i Wimbledon 2013. i 2016.

Nije igrao od Australian Opena u siječnju kada je poražen u prvom kolu nakon čega je otišao na drugu operaciju kuka. Sada kaže da ne osjeća bol i želi igrati u zadnjem grand slam turniru sezone u New Yorku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.