Šego: ‘Nadamo se da će na sljedećem prvenstvu sve biti puno naših navijača’

šego
epa08160539 Croatia's goalkeeper Marin Sego reacts during the semi final match between Norway and Croatia at the Men's European Handball Championship in Stockholm, Sweden, 24 January 2020. EPA/Erik Simander SWEDEN OUT

Hrvatski rukometaši igrat će u subotu protiv Argentine u 18 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marin Šego njihovog najboljeg igrača Diega Simoneta dobro poznaje jer su suigrači u Montpellieru.

“Poznat je cijeloj Europi, odličan srednji razigravač koji puno i sam rješava, nezgodan u pasovima, kompletan je igrač i najveća prijetnja. Veliki je profesionalac, puno ulaže u svoje tijelo, zdravlje i fiziku, odličan čovjek i igrač. Prije nego što sam stigao u klub, zbog ozljeda nije sastavio 2-3 utakmice, ali u zadnjih godinu i pol dana nije nijednom bio ozlijeđen. Promijenio je ishranu, zdravo se hrani, pije neke čajeve za fleksibilnost mišića”, objasnio je Šego.

“Dosad obrana nije bila na nekom nivou, do jučer, a jučer je prvih 25 minuta tako dobro izgledala da skoro da nisam trebao ni biti na golu”, kaže Šego.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Spremni smo, nema razloga da nismo, prošlo je par utakmica i na njima smo ispucali neke slabosti. Uozbiljili smo se u igri, bit će to OK. Bit će žestoka bitka, i s njihove i naše strane. Lino uvijek drži oprez i govori da nikog ne smijemo podcijeniti jer nam se zna obiti o glavu kao na početku turnira. Uvijek drži tenziju, uvjerava nas da smo moćni, da možemo svašta, ali i da moramo poštovati svakoga”, rekao je Šego i zaključio:

“Svima nama sportašima ostaje velika žal za navijačima, naučili smo igrati pred našom mnogobrojnom publikom koja nam je sedmi, osmi i deveti igrač. Nadam se da nas prate pred TV-om, da će se sve ovo brzo normalizirati i da će na sljedećem prvenstvu sve biti puno naših navijača”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.