Senzacija u Aucklandu: Dankinja Caroline Wozniacki poražena od 152. tenisačice svijeta

Foto: fah

Treća tenisačica svijeta, Dankinja Caroline Wozniacki doživjela je neugodno iznenađenje u 2. kolu WTA turnira u Aucklandu, gdje ju je sa 6-4, 6-4 svladala 152. tenisačica svijeta, 18-godišnja Kanađanka Bianca Andreescu, koja će u četvrtfinalu igrati protiv 38-godišnje Venus Williams.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Andreescu je ovo daleko najveća pobjeda u karijeri, kojom je po drugi put uspjela dohvatiti četvrtfinale u svom trećem nastupu u glavnom ždrijebu na WTA turnirima.

Wozniacki će za nešto više od deset dana braniti naslov u Melbourneu na Australian Openu, prvom Grand Slam turniru u 2019. godini.

WTA Auckland – 2. kolo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bianca Andreescu (Kan) – Caroline Wozniacki (Dan/1) 6-4, 6-4

Venus Williams (SAD/6) – Lauren Davis (SAD) 6-4, 6-3

Amanda Anisimova (SAD) – Barbora Strycova (Češ/5) 6-3, 6-3

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Viktoria Kuzmova (Slk) – Sofia Kenin (SAD) 7-5, 5-7, 6-3

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.