Sergio Aguero u Barceloni? ‘Stanite, još uvijek sam igrač Manchester Cityja’

Foto: fah

Španjolski mediji posljednjih dana naveliko pišu o pojačanjima Barcelone za novu sezonu, iako ni ova tekuća još uvijek nije završila. Naime, prema pisanju španjolskih medija Sergio Aguero će na kraju ove sezone karijeru nastaviti u dresu Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Aguero već deset  godina nosi dres Manchester Cityja u kojem je napravio velike stvari budući da je postao i  najbolji strijelac svih vremena kluba s Etihada. Ipak, tome unatoč Aguero bi mogao napustiti već ovog ljeta Etihad jer mu ugovor istječe te se nije dogovorio s Građanima glede nastavaka suradnje.

Posljednjih dana kalkulira se glede prelaska Aguera u Barcelonu, na Nou Campu bi se trebao pridružiti svom velikom prijatelju Lionelu Messiju. Prema pisanju dijela medija Barca zapravo želi dovesti Aguera kako bi privoljela Lionela Messija da ostane u klubu. Na najboljem putu su da im se ostvare takvi planovi, iako je Aguero donekle smirio maštu medija i navijača katalonskog kluba.

“Svi pišu Barca, Barca Barca. Pričekajte malo i razmislite. Stanite. Još uvijek sam igrač Manchester Cityja”, poručio je iskusni napadač trenutno vodeće momčadi engleske prve lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.