Sevilla odala priznanje Šukeru: Na ulazu stadiona Sanchez Pizjuan naslikan njegov lik

Foto: fah

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) i nekadašnji napadač Seville Davor Šuker dobio je mjesto na zidu glavnog ulaza Sevillinog stadiona Sanchez Pizjuan gdje je oslikan njegov lik uz najznačajnije igrače koji su prošli kroz klub s juga Španjolske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Legenda, hrabrost i osjećaj, sevillisti zauvijek”, piše na velikom zidu gdje je nacrtan Šuker uz druge igrače čime im je Sevilla u sklopu aktualnog uređenja stadiona odala priznanje.

Davor Šuker je igrao za Sevillu od 1991. do 1996. te je u 170 utakmica zabio 90 golova čime je postao šesti strijelac po broju golova u povijesti kluba.

U srijedu je na početku utakmice između Seville i Dinama u Ligi prvaka domaća publika skandirala “Davor-Davor, Šuker-Šuker”, a on im je u znak pozdrava mahao rukom iz svečane lože stadiona Sanchez Pizjuan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Neumorni i vječni igrači”, piše na drugoj strani ukrašenog zida uz glavni ulaz.

“Htjeli smo odati počast nogometašima koji su obilježili našu povijest”, kazao je glasnogovornik kluba Jesus Gomez.

Sevilla je uređuje stadion, a radovi bi trebali biti gotovi početkom iduće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(Hina) xmdob yzm
Vezane vijesti
Italija: Inter – Cagliari 1-2
Italija: Juventus – Udinese 2-1
Francuska: Santini strijelac u porazu Caena
Španjolska: Alaves – Malaga 1-1
Njemačka: Wolfsburg – RB Leipzig 0-1
Ivajlo Petev: Najvažnije je da ne griješimo u obrani
Prva HNL: Rijeka – Osijek 2-0 (poluvijeme)
Nasri protiv Dinama želi vratiti samopouzdanje
SP 2018 – azijske kvalifikacije: Australija – Japan 1-1
Rusija – Kostarika 3-4

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.