Murray u finale u Parizu bez borbe, od ponedjeljka novi “broj 1”

Foto: fah

Britanac Andy Murray u ponedjeljak će po prvi puta u karijeri držati prvo mjesto na ATP ljestvici najboljih tenisača svijeta, on se plasirao u finale ATP turnira iz serije “masters 1000” u Parizu nakon što mu je Kanađanin Miloš Raonić predao polufinalni susret bez borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Murray će na prvom mjestu ATP ljestvice smijeniti Srbina Novaka Đokovića koji je držao tu poziciju posljednja 122 tjedna.

U nedjeljnom finalu Murray će igrati protiv Amerikanca Johna Isnera koji je u prvom polufinalu svladao Marina Čilića sa 6-4, 6-3. Bio je to sedmi dvoboj Isnera i Čilića i prva pobjeda visokog Amerikanca.

REZULTATI POLUFINALA:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

John Isner (SAD) – MARIN ČILIĆ (HRV/9) 6-4, 6-3

Andy Murray (VB/2) – Miloš Raonić (Kan/4) – bez borbe

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.