Sevillin kapetan nakon službenog kraja priče: ‘Povratak Rakitića je velika stvar’

epa08598069 Sevilla's Jesus Navas (L) in action against Wolverhampton's Ruben Vinagre (C) during the UEFA Europa League quarter final soccer match between Wolverhampton Wanderers and Sevilla FC in Duisburg, Germany 11 August 2020. EPA/Friedemann Vogel / POOL

Sevillin kapetan Jesus Navas rekao je u utorak kako je povratak Ivana Rakitića u Sevillu velika vijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Rakitićev transfer je velika stvar. To je igrač koji nam je već bio dao puno toga, a u Barceloni mu je također išlo dobro”, izjavio je 34-godišnji Navas.

Navas i Rakitić dijelili su svlačionicu Seville od siječnja 2011. pa sve do lipnja 2013. kada je Navas bio otišao u Manchester City.

“Rakitić je sjajan i kao osoba i kao igrač, jako je kvalitetan pa će nam doista dobro doći”, napomenuo je Navas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dokapetan hrvatske reprezentacije Ivan Rakitić otišao je u utorak iz Barcelone te potpisao četverogodišnji ugovor sa Sevillom, priopćila su dva kluba. Sevilla će Barceloni platiti 1,5 milijuna eura te bi joj trebala isplatiti još 9 milijuna kroz varijabilni dio, što će ovisiti o nastupima igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.