Šibenski vatrogasac poklonio papi Franji Hajdukov dres: Evo kako se sve odvilo!

Foto: Facebook

Mladi šibenski vatrogasac Josip Jadrijević sretan je zbog susreta s papom Franjom kojem je poklonio Hajdukov dres koji je specijalno za tu priliku dobio od uprave kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pitao me je li Hajduk šampion i treba li moliti za njega pa sam mu rekao da dva, tri Očenaša ne bi škodila iako je to žilav klub s mora”, kaže Jadrijević, prenosi sibenik.in

Poklonio je papi i vatrogasnu kacigu s oznakom DVD-a Primošten i imenom pape Franje. Papa se nasmijao i rekao da će mu možda nekad i poslužiti, a Jadrijević ga je pozvao da moli za vatrogasce te da nas posjeti u Hrvatskoj i obiđe kip Gospe od Loreta, dodaje mladi primoštenski vatrogasac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Jadrijević je predsjednik DVD-a Primošten Josip Jadrijević, a papa ga je zajedno s primoštenskim načelnikom Stipom Petrinom primio u audijenciju na Trgu. Sv. Petra u Vatikanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.