Simeone izbjegao rukovanje s Kloppom: Evo kakve su reakcije

Foto: snimka zaslona

Nakon utakmice Lige prvaka između Atletica i Liverpoola (2:3) dogodila se zanimljiva situacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jurgen Klopp, trener pobjedničke momčadi, planirao je rukovati se sa suparničkim trenerom Diegom Simeoneom, ali je Argentinac samo otušao.

Upravo o tome pišu mediji.

“Jürgen Klopp ide preko terena s ispruženom rukom, a Diego Simeone bježi! Bježi niz tunel, zanemaruje Kloppa, a Nijemac mu maše. Ali nema rukovanja između trenera”, navodi BBC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kloppa su pitali je li Simeone razlog njegove ljutnje.

“Bio sam ljutit?! Dajte… Nisam idiot da mi stvarate takve priče. Da, htio sam se rukovati, a on nije, ali razumijem ga. Jasno mi je što mu se dogodilo. On je emotivna osoba, a vi niste dobra osoba kad od takve situacije želite napraviti skandal. Rekli ste da sam bio ljutit. Kad točno?! Ne, sad sam ljutit zbog vašeg pitanja”, odgovorio je Klopp.

No, Simeone je poslao poruku kako nema običaj rukovati se s trenerima nakon utakmica jer često nisu zadovoljni rezultatom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Da sam vidim Kloppa, ne bih imao nikakav problem pozdraviti ga.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.