Simone Inzaghi ostaje trener Lazija

epa07512705 Lazio's coach Simone Inzaghi sits on the bench during the Italian Serie A soccer match SS Lazio vs Udinese Calcio at the Olimpico stadium in Rome, Italy, 17 April 2019. EPA/ALESSANDRO DI MEO

Predsjednik Lazija Claudio Lotito objavio je da će Simone Inzaghi ostati trener rimskog kluba, iako se u medijima nagađalo da bi mogao preuzeti AC Milan ili Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Obnovili smo ugovor sa Inzaghijem. Za mene je to očekivani ishod bez obzira na pisanje medija. Niti u jednom trenutku nisam bio zabrinut, dobro poznajem Inzaghija i mi smo jedna velika obitelj”, kazao je Lotito.

Inzaghi je tri sezone na kormilu Lazija i klub je dva puta završio na petom mjestu talijanskog prvenstva. Prošle godine Liga prvaka im je izmakla samo zbog lošijeg međusobnog omjera protiv Intera. U nedavno završenoj sezoni bili su osmi u Seriji A, ali su osvojili talijanski Kup pobijedivši u finalu Atalantu sa 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.