Sin hrvatskog pjevača iznenadio mnoge i potpisao ugovor sa španjolskim prvoligašem: ‘To je za mene veliki izazov’

Foto: NK Rudeš

Mladi 21-godišnji Vilibald Vuco, sin hrvatskog pjevača Siniše, potpisao je za španjolski prvoligaški klub Alaves. Vuco je, podsjetimo, s Rudešom bio na pripremama u Španjolskoj, nakon čega je odlučeno da tamo i ostane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”U razgovoru s direktorom objašnjeno mi je da oni u meni vide potencijal. Trenirat ću s prvom momčadi, a igrati za drugu koja se natječe u četvrtom rangu, a želi izboriti plasman u viši. Tu oni smatraju da im mogu puno pomoći, a ujedno se i pokušati nametnuti za prvi sastav. Sve skupa mi je svakako veliki izazov”, rekao je Vilibald Vuco za Dalmatinski portal.

Podsjetimo, mlađi Vuco bio je u omladinskom pogonu Hajduka, no, Prvu Hrvatsku nogometnu ligu izborio je s Rudešom, koji je partner Alavesa. Vilibald je s novim klubom potpisao jednogodišnji ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.