Široki Brijeg najoštrije osudio huliganski napad na škotske navijače: ‘S napadom nemaju veze naši fanovi, kako insinuiraju neki BH mediji’

Foto: Facebook

Nogometni klub Široki Brijeg iz Mostara oglasio se nakon napada huligana, prema prvim informacijama radi o navijačima Veleža, na škotske navijače u starom dijelu Mostara. Navodno su Škoti došli pogledati Stari most u Mostaru nakon čega su napadnuti od strane navijača iz bošnjačkog dijela grada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Široki Brijeg je nekoliko sati uoči utakmice protiv Aberdeena u sklopu kvalifikacija za Europa ligu osudio huliganski ispad, ali su i naglasili kako u napadu nisu sudjelovali navijači Širokog Brijega. “Gosti iz Škotske dobro su došli i sigurnost im je zajamčena’, poručuju iz NK Široki Brijeg.

“Nogometni klub Široki Brijeg najoštrije osuđuje huliganski napad na navijače Aberdeena, koji se dogodio kasno sinoć (srijeda) na području Starog grada u Mostaru. Dio bh. medija pokušao je, nažalost, u svom poznatom stilu, u vezu s incidentom dovesti domaće navijače i njihov navodno obećani žestoki doček, što se moglo protumačiti i kako sa cijelim slučajem nekakve veze imaju navijači Širokog Brijega”, priopćili su iz Širokog Brijeha, zahvalili su se  Aberdeenu na gostoprimstvu te su obećali navijačima ovog kluba dobar provod i sigurnost na tribinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zbog svega, koristimo ovu priliku da se još jednom javno zahvalimo FC Aberdeenu i njegovim navijačima na izuzetnoj dobrodošlici prilikom gostovanja naše ekipe i naših navijača u Škotskoj i pozvati ih da budu naši dragi gosti u Širokom Brijegu na uzvratnom susretu, gdje ćemo im nastojati uzvratiti jednakom mjerom. Neki od njih već su jučer (srijeda) bili u Širokom Brijegu i ugodno se proveli, danas (četvrtak) za njih je osigurana i fan zona uz istočnu tribinu, a zajamčeni su im maksimalna sigurnost i dobar provod prije, za vrijeme i nakon večerašnje utakmice Široki Brijeg – Aberdeen, koja se igra od 20:45 sati)”, zaključuje se u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.