Sjajni Lewandowski opisao suradnju sa svojim omiljenim trenerom: ”Klopp ima dva lica, brižan je poput oca, ali ima i drugu stranu”

Foto: fah

Jedan od najboljih napadača svijeta svakako je poljski nogometaš i prva zvijezda Bayerna, Robert Lewandowski, koji je u razgovoru za ESPN govorio o svojoj suradnji s njemačkim stručnjakom, danas trenerom engleskog prvaka, Liverpoola, Jürgenom Kloppom. Naime, Poljak nema dvojbe, Klopp mu je bio najbolji i najomiljeniji trener, a nakon toga na drugo mjesto stavio je Guardiolu, inače aktualnog trenera Manchester Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lewandowski je opisao suradnju za vrijeme dok je bio igrač Borussije Dortmund, dakle, od 2010. do 2014. godine, tada je Klopp bio na klupi Dormunda, a osvojena su dva njemačka prvenstva te njemački kup, u finalu Lige prvaka poraženi su od Bayerna. Upravo je u Bayern otišao Lewandowski nakon isteka ugovora s Dortmundom u ljeto 2014. godine.

“Klopp ima dva lica. Možete vidjeti da je brižan poput oca, ali ima i drugu stranu, lice trenera i menadžera. Sve vam kaže u oči, a tu ne mislim samo na dobre stvari. Za igrače je odličan motivator jer itekako osjeća granice do kojih može gurati svakog igrača. Njegove kvalitete su nevjerojatne, ne samo u trenerskom nego i u ljudskom smislu”, kazao je Lewandowski.

“Poslije njega ide Pep Guardiola, sto posto“, poručio je Lewandowski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako smo već spomenuli Lewandowski je ove sezone, koja za Bayern još uvijek nije završena s obzirom na Ligu prvaka koja će se nastaviti u kolovozu, briljirao. U 43 utakmice, uključujući i sva natjecanja, zabio je 51 pogodak te upisao šest asistencija. Dakle, prosjek Poljaka je impozantan, zabija svake 74 minute.

Podsjetimo, Robert Lewandowski zarađuje oko 15 milijuna eura po sezoni, ugovor s Bayernom mu istječe u ljeto 2023. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.