Skandal: Odgođena utakmica kvalifikacija Europske lige, hoće li Kosovari biti izbačeni iako imaju dovoljno igrača za odigrati susret?

Foto: Twitter

Ovog tjedna počinju kvalifikacije za Europsku ligu, na rasporedu su susreti preliminarne runde

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Prištine s Kosova trebali su gostovati na Gibraltaru kod Lincolna. Utakmica između kosovskog i gibraltarskog predstavnika se trebala igrati večeras, no, odgođena je. Pogađate, razlog je koronavirus. Naime, Kosovari su jučer doputovali na Gibraltar nakon čega su testirani na koronavirus, čak osam ih je bilo pozitivno na koronavirus. Iako su prema propozicijama UEFA-e imali dovoljno igrača za igrati utakmicu domaćini su odbili izaći na teren. I lokalna vlast nije dala dozvolu da se susret igra.

“Gibraltar nije dozvolio da se igra utakmica iako smo imali dovoljno igrača za početak susreta, sad se vraćamo na Kosovo”, kazao je o ovom skandalu Kastrim Sopa.

Iako je prema strogom protokolu UEFA-e Priština imala dovoljno igrača za igrati utakmicu prema svemu sudeći bit će izbačeni iz Europa lige te će se u drugo pretkolo plasirati Lincoln.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.