Slaven Bilić – između poslovnih ponuda iz Engleske i mogućnosti povratka na hrvatsku klupu!

Foto: fah

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić smijenjen je s menadžerske klupe West Hama, no, Englezi žele nastavak Bilić showa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Bilić, kako se provlači kroz medije, ima ponude nekih reprezentacija u ovom dijelu Europe, navodno bi ponovno mogao postati izbornik, spominju se iste one reprezentacije za čiju je klupu kandidat i Robert Prosinečiki, ili je to donedavno bio.

Kad smo kod izborničke pozicije također recimo kako je svoju želju za Bilićevim angažmanom izrazio i Zdravko Mamić, savjetnik Dinama poručio je nakon smjene Ante Čačića da bi trebalo hitno poslati zrakoplov u Englesku i vratiti u Hrvatsku bivšeg izbornika.  Za sada, a posebno nakon angažmana Zlatka Dalića, neće biti ništa, osim ako… Naime, pojavile su se neke kalkulacije da bi Bilić mogao preuzeti ponovno klupu Vatrenih ako bi došlo do najgoreg scenarija, odnosno ako bi Hrvatska u dodatnim kvalifikacijama protiv Grčke doživjela neuspjeh, na što nitko ne želi ni pomišljati i u što gotovo nitko ne želi vjerovati.  Dalićev ostanak na klupi Vatrenih vezan je usko uz uspjeh u dodatnim kvalifikacijama.

Osim toga, engleski Daily Mail  u tekstu pod naslovom ”Otkaz Slavenu Biliću mogao bi potaknuti bitku između BT Sporta i Sky Sportsa”. O čemu se zapravo radi? Naravno, Bilić ne bi bio trener nego sportski sukomentator jedne od dvije spomenute ugledne televizijske kuće. Jesu li ambicije Slavena Bilića, koji još uvijek nema 50 godina, ipak nešto veće? Trebale bi biti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako nije uspio u West Hamu, odnosno, nije uspio zaustaviti pad ove sezone, Bilić je bio zvijezda tijekom Europskog prvenstva u Francuskoj prošle godine kada je radio za ITV, čak se i popeo na stol kad je pogodak za Francusku zabio Dimitrije Payet, tada igrač West Hama koji mu je kasnije okrenuo leđa.  Dio medija tvrdi kako bi se Bilić mogao ”pritajiti” nekoliko mjeseci i ostati u društvu obitelji te onda prihvatiti ponudu koji će smatrati najboljom.

Sigurno je da su Bilićeve ambicije velike. Navodno ima ponudu i od škotskog malo posrnulog velikana Glasgow Rangersa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.