Slaven Bilić jedna od najvećih priča na Otoku: ”Luka Modrić igra nemoguće, kao pravi dirigent”

Foto: fah

Bivši hrvatski izbornik, Slaven Bilić, nakon velikog uspjeha sa svojim WBA i povratka u Premiership jedna je od glavnih nogometnih priča na Otoku. Naime, s obzirom na pad forme u finišu sezone nije bilo malo onih koji su izgubili nadu, međutim, hrvatskog trenera na koncu sezone konačno je pomazila i sreća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski trener dao je intervju za Dnevnik Nove TV, a piše portal gol. hr. Razgovaralo se o mnogim važnim nogometnim temama. Bilić ne krije zadovoljstvo činjenicom da je dio ove lijepe priče u West Bromwich Albionu.

”Lijepo je biti dio ove priče, biti dio WBA-a, tog tradicionalnog kluba. Veliki je to uspjeh nas osobno, ali najbolje je kad napraviš nešto što znači za zajednicu i velik dio ljudi. Kad te zaustave stari i mladi i vidiš koliko im to znači…”

S obzirom kako je Brentford imao niz sjajnih rezultata očekivalo se da će prestići WBA, no, kiksali su u najvažnijem trenutku, kad su bili na korak do velikog uspjeha posrnuli su… Nisu izdržali pritisak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Brentford je pobijedio osam utakmica zaredom, činilo se da će pobijediti 18. Međutim, čim je došla prva koju moraš dobiti, onda to baš i ne klizi, mreža postaje veća što bi rekao Ivanišević.”

Kako će u Premiershipu, inače jednoj od najjačih klupskih nogometnih liga svijeta, izgledati WBA?

”Imamo dobru ekipu, imamo širinu, treba nam kvaliteta. Moramo napravit nešto slično Sheffield Unitedu, ne kao Aston Villa, a definitivno ne kao Norwich koji nije ništa ni probao. Treba investirati, ali u kvalitetu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prati li Bilić Prvu hrvatsku nogometnu ligu?

”U HNL-u već imaš 4-5 klubova koji su konkurentni, pa i 6. Gorica, pa i taj Varteks koji je proigrao, to je liga koja je sve bolja i bolja.”

Ima li u HNL-u igrača koji bi bili pojačanja i za WBA? Spominjao se u jednom trenutku i igrač Dinama Mislav Oršić?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”S njim smo bili povezani, to je bilo jako blizu nije se dogodilo. Ali ima dosta igrača koje smo pikirali.”

Slaven Bilić o Luki Modriću, kapetanu Vatrenih koji i u ovim godinama igra odlično u dresu Reala

”Luka igra, to je nemoguće, baš kao pravi dirigent…”

Hoće li odgoda Europskog prvenstva za iduće ljeto pomoći Vatrenima?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Dosta njih nije igralo u tom trenutku. Mlađim igračima će sigurno dobro doći još koja utakmica za reprezentaciju. Mislim da će odgoda dobro doći našoj reprezentaciji”, poručio je bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.