Slavni trener: Messi ili Ronaldo? Argentinac će uvijek biti veći prirodni talent

Foto: fah

Javier Clemente s Athletic Bilbaom 80-ih je dva puta je bio prvak Španjolske i jednom osvajač duple krune. Sada je i on dao svoj obol vječnoj debati “Tko je bolji: Messi ili Ronaldo?”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Messi je daleko ispred svih, pa tako i Ronalda. On jednostavno sve ba terenu radi drugačije od ostalih. To ne znači da ostali nogometaši svjetske klase nisu dobri, samo da nisu dobri kao on i ne znam zašto bi se netko mogao ljutiti na ovakvu utemeljenu ocjenu”, smatra on.

Ipak smatra da se Ronaldo ne bi trebao zamarati s tim je li Messi bolji nogometaš od njega, jer “bez obzira koliko Porugalac trenirao, Argentinac će uvijek biti veći prirodni talent.”

Slijedila je otrovna strelica prema Ronaldu: “Ako nisi broj jedan, koga briga jesi li broj dva, jer van tvoje moći je ako je drugi tip bolji od tebe.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Cristiano ima bolje trbušnjake, viši je i bolje igra glavom. Ali, Messi je ispred njega po tehnici, sposobnosti i viziji i to je to”, rekao je.

Na kraju je altualnom osvajaču Zlatne lopte poručio: “Trebao bi biti sretan i ponosan što je drugi na svijetu. U sportu nema ništa časnije i plemenitije nego priznati kvalitetu rivala.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.