Što se događa s Guardiolom: Kritike Cityju, pohvale Unitedu i riječi da je u Englesku došao učiti

Foto: fah

Najbolji svjetski trener Pep Guardiola u samo nekoliko dana nove godine istaknuo se s tri nevjerojatna javna nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Počeo je kada je prije utakmice s Burnleyem poručio da se bliži kraj njegove trenerske karijere i otkrio da je već “počeo oproštaj”, pa je nakon spomenutog meča imao ispad tijekom davanja izjava novinarima, a za sada zadnji takav nastup posvetio je objašnjavanju koliko je njegov klub City daleko iza najvećeg rivala Uniteda.

“Ovaj dres nema povijest, barem ne Barcelone, Juventusa, Bayerna ili Manchester Uniteda, niti njihove naslove. Ovom klubu treba barem deset godina da dosegne United i jedino kako mu se može približiti je da svake od tih godina igra u Ligi prvaka. To je puno važnije nego da osvaja trofeje”, rekao je.

“Nebuolozno je misliti da će se sve u Cityju promijeniti na bolje mojim dolaskom. Ja sam ovdje došao učiti. Zato sam se preselio, da bih učio. Da nisam osjetio poriv za učenjem, ostao bih u Barceloni”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.