Smijenjen Ante Čačić: Tko će Hrvatsku voditi u odlučujućih 90 minuta?

Foto: fah

Ante Čačić, prema neslužbenim informacijama, više neće biti izbornik Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je sinoć remizirala s Finskom na Rujevici (1:1) i tako otišla korak dalje od Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Ipak, treba pričekati službenu odluku HNS-a, a koja bi trebala biti poznata nakon današnjeg sastanka u Opatiji (u 11 sati).

Sinoć nakon utakmice navodno je odrađen sastanak u HNS-u na kojem su se složili kako Čačić mora otići, navode mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao mogući nasljednik Ante Čačića spominje se Zlatko Dalić.

Nepoznato je tko će voditi u posljednjoj utakmici kvalifikacija.

Trening na Rujevici od 11 sati trebali bi voditi Josip Šimunić i Ante Miše, dosadašnji Čačićevi pomoćnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Raspoloženje ne može biti dobro, s obzirom da su očekivanja bila drugačija. Nažalost, nismo uspjeli uknjižiti željena tri boda. No, sve dok postoji nada, treba vjerovati. Moramo se što je moguće prije rekuperirati te učiniti sve kako bismo u Ukrajini izvukli barem bod koji bi nam omogućio plasman u doigravanje. Opet, čak i da smo danas pobijedili, morali bismo u Ukrajini uzeti najmanje bod. Najveći je problem što više ne ovisimo sami o sebi”, sažeo je hrvatski izbornik Ante Čačić komentirajući pad Vatrenih na drugu poziciju u Skupini I.

“Unatoč tome što su se gosti kvalitetno i disciplinirano branili, odigrali smo dobrih 60 minuta. Igrali smo na suparničkoj polovici, pokazali želju i nastojanje, imali smo pokušaja. Međutim, to smo zanemarili nakon postignutog pogotka, ispustili smo konce iz ruku i doveli se u situaciju da je Finska stvorila šansu iz preskakanja igre”, dodao je.

“Ne strahujem od poteza HNS-a, znam da se poslije svakog lošijeg rezultata analiziraju razlozi i to je sastavni dio mog posla”, zaključio je Čačić sinoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.