Šok u 45. minuti: Dinamo pred 30 000 navijača nakon prvog poluvremena na Poljudu vodi 1:0!

Foto: HNK Hajduk, Twitter

Nakon prvog poluvremena odgođenog susreta 2. kola Prve HNL Dinamo vodi u Splitu protiv Hajduka 1-0. Bilo je to ravnopravnih prvih 45 minuta, ne odviše kvalitetnog nogometa. Hajduk je ipak promašio najbolju priliku kada je Said glavom iz izgledne pozicije nakon centaršuta pucao jako loše, da ne kažemo katastrofalno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu pred 30,000 gledatelja na stadionu Poljud sudi Mario Zebec iz Cestice kraj Varaždina.

U finišu prvog dijela nakon sjajne akcije i asistencije petom mladog Ćorića Marko Rog, bivši Hajdukovac, zabio je za vodstvo Dinama i šokirao Poljud na kojem se smjestilo tridesetak tisuća navijača. Torcida je napravila sjajan dekor, a došlo je i nekoliko stotina BBB-a.

Atmosfera je inače sjajna, ako izuzmemo ružno skandiranje ”gazi, gazi purgere.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelac: 0-1 Rog (45+1)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.