Šok na San Siru: ‘Superligaš’ Milan poražen na svom terenu od Sassuola, igrali Rebić i Mandžukić

Foto: fah

Što je danas Superligaš u ligi Florentina Pereza, više ni autsajdera na svom terenu ne može pobijediti. Naime, Milan je poražen na svom San Siru od Sassuola 2:1 te su ovim porazom nogometaši Milana doveli Inter na prag osvajanja naslova prvaka Italije. Navijači Milana ostali su razočarani još jednom lošom predstavom svog kluba, koji definitivno nakon zimske pauze ne igra u jesenskoj formi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan je večeras igrao bez švedskog reprezentativca Zlatana Ibrahimovića, no ipak to ne može biti izgovor za ovakav debakl, kojim je Milan, čini se, izgubio sve šanse za osvajanje naslova.

No idemo redom…

Milan je uspio doći do vodstva u 30. minuti, kada je fantastičan pogodak postigao Hakan Calhanoglu i činilo se tada da će uspjeti lakoćom osvojiti sva tri boda. Međutim… Sassuolo je u nastavku utakmice uspio šokirati favorizirane domaćin, naime, gosti su u samoj završnici za svega sedam minuta napravili preokret i uspjeli doći do tri bitna boda.  Sassuolo je u 76. minuti uspio izjednačiti na 1:1, kada je Raspadori savladao Donnarummu. No, samo sedam minuta kasnije novi hladan tuš na San Siru. Gosti su nakon dobre akcije uspjeli doći do preokreta, Berardi je bio asistent, a svoj drugi gol na utakmici za velika tri boda Sassuola zabio je Raspadori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić igrao je do 73. minute kad ga je zamijenio bivši Vatreni Mario Mandžukić.

Nakon ove pobjede Sassuolo je i dalje osmi sa 49 bodova te se ima priliku ravnopravno uključiti u borbu za Europu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.