Šok za Real na Santiago Bernabeu, Zidane već na poluvremenu izvukao Modrića

Foto: Twitter/Real Madrid

Nogometaši Cadiza šokirali su Real u Madridu u sklopu 6. kola španjolske lige te su pobijedili na Santiago Bernabeu 1:0. Jedini pogodak na utakmici zabio je u 16. minuti na asistenciju Alvara Negreda Lozano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malo je tko vjerovao u ovakav rasplet na Santiago Bernabeu, a opet gosti su potpuno zasluženo slavili s obzirom kako je Real igrao bezidejno, slabo, vjerojatno tajna slabe igre Reala leži i u nedavno završenim reprezentativnim akcijama.

Naime, već na poluvremenu Zinedine Zidane izvukao je svoje glavne adute, Luku Modrića, Sergija Ramosa koji tjedan dan prije El Clasica ima problema s ozljedom, Isca i Lucasa Vazqueza, u 78. minuti i Kroosa. Bez obzira na to Real se nije ”probudio” te su zasluženo pali od autsajdera.

”Cadiz je novi prvoligaš, koji tako dobro nije igrao još od doba čudesnog salvadorskog napadača El Magica Gonzaleza, čarobnjaka lopte čije je poteze upijao i Diego Armando Maradona i koji je u osamdesetima Cadiz učinio daleko većim nego što su njegovi standardi. Nakon 14 godna vratili su se u elitni razred i matirali prvaka na stadionu Alfredo di Stefano, na kojem nije izgubio u Primeri. Štoviše, Real cijelu proteklu sezonu u španjolskom prvenstvu nije poražen kao domaćin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvih pola sata gosti su nadmašili sebe, mogli zabiti i više od jednog pogotka, a kasnije održali taj rezultat. U cijelom drugom dijelu Real je imao jednu pravu šansu koju nije realizirao Vinicius Junior i gredu Benzeme. Statistka kaže da je u velikim prilikama bilo 4:1 za Cadiz, iako je posjed lopte bio 74:26 posto za domaćina.

Real je vidio da ne ide, ali nije mogao iz toga izaći. Sada nakon pet kola ima 10 bodova. Luka Modrić ovaj mu put nije mogao pomoći, na njemu su ostavile traga dvije teške utakmice za Vatrene sa Švedskom i Francuskom”, pišu Sportske novosti.’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.