Solskjaer nakon debakla protiv Liverpoola: ‘Suviše smo daleko dogurali da bih sad odustao’

Foto: fah

Nogometaši Manchester Uniteda doživijeli su pravi debakl u velikom derbiju na Old Traffordu protiv Liverpoola. Ni Cristiano Ronaldo nije pomogao. Naime, United je poražen sa čak 5:0, Trener Ole Gunnar Solskjaer nakon debakla ne razmišlja o ostavci, no istaknuo je kako mu je ovo najgori dan u klubu te tvrdi da njegova momčad nije bilo dovoljno dobra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Teško je bilo što reći osim da je ovo najcrnji trenutak otkako vodim ovaj klub. Nismo bili dovoljno dobri u svim segmentima igre”, rekao je norveški stručnjak te je dodao:

“Kompletan meč bio je katastrofalan. Oni su svoje šanse koristili, mi nismo, a treći gol je odlučio susret”.

Dio navijača traži njegov odlazak s klupe, no njemu to ne pada napamet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Suviše smo daleko dogurali kao ekipa da bih sad odustao”, kazao je Solskjaer.

Podsjetimo, poslije devet odigranih utakmica Manchester United je sedmi na ljestvici sa 14 osvojenih bodova, u posljednje četiri utakmice ekipa je od mogućih 12 osvojila samo jedan bod. Ako se ovako nastavio htio ili ne Solskjaer će morati razmisliti o ostavci ili će ga na to netko drugi prisiliti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.