Solskjaer nakon velike pobjede: Griješili smo poput juniora, nije ovo još gotovo

Foto: fah

Manchester United preokretom je pobijedio Romu 6:2 u prvoj polufinalnoj utakmici Europa lige. Unatoč tome menadžer engleske momčadi Ole Gunnar Solskjaer ne tvrdi da je njegova momčad blizu finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Napravili smo dobar posao, bili smo vrlo dobri u drugom dijelu, ali ne mislim da je ovo gotovo. Svjesni smo Romine kvalitete. Roma je postigla dva gola iz dvije prilike u koje smo ih mi gurnuli, nije ih stvarala kao u susretu protiv Ajaxa. Te naše pogreške bile su na razini pogrešaka juniora ili školaraca i to se na ovoj razini ne smije događati. Dobra je stvar što nismo izgubili glavu već smo se pribrali”, izjavio je nakon utakmice Solskjaer koji se osvrnuo i na posao koji je odradio Edinson Cavani.

”On zna kako ja razmišljam, zna da bih volio da ostane. Nije samo strijelac, on za nas radi puno više, središnja je figura koja uključuje druge u igru. Oduševljen sam njime i dajem sve od sebe da ga imamo i sljedeće godine. Govorim mu da je Old Trafford potpuno drugačiji s navijačima, a Manchester sjajno mjesto za život. Rezultati koje postižemo mi u tome pomažu”, kazao je Solskjaer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.